bereic® meer met uitstraling

Contentcreatie

1.

Communicatie

 

2.

Concept

 

3.

Contentcreatie

 

4.

Customer journey

 

5.

Consumenten-
psychologie

Contentcreatie leg je in handen van onze contentspecialisten. Want contentcreatie is simpelweg een specialiteit. Net als schilderen en timmeren bijvoorbeeld. Vakmensen zorgen voor krachtige resultaten. Wij creëren een sterke uitstraling.

 

Wat is content?

Content is inhoud. Je kunt een website laten maken, maar dan heb je enkel een systeem en een ‘schil’: een stramien (lay-out). De daadwerkelijke inhoud moet er dan nog in: afbeeldingen en teksten. De keuze qua inhoud heeft gevolgen voor je uitstraling. Elk beeld of woord communiceert altijd iets.

 

Contentcreatie voor aantrekkelijke, aansprekende en representatieve inhoud

Daar komt de specialiteit van de beeldmaker of tekstschrijver om de hoek kijken. Oftewel, de digitale schilders en timmermannen. Deze contentcreators vullen je website met aantrekkelijke, aansprekende en representatieve inhoud. Het gaat hier om content die aansluit bij het concept van je bedrijf.

 

Contentmarketing

Het team van bereic® beschouwt contentcreatie dan ook als contentmarketing. De inhoud die je deelt is niet zomaar wat willekeurige informatie over je bedrijf. De content ondersteunt je marketingdoelen. Die website is geen visitekaartje, maar een contentmarketingmachine met doelstellingen.

  • Contentcreatie of contentmarketing kan in de vorm van landingspagina’s, blogs en meer. Deze pagina’s of blogs trekken bezoekers naar de website als een ‘contentmagneet’. Die bezoekers zijn relevant, aangezien ze specifiek naar die content zochten. Het zijn waardevolle potentiële klanten.
  • Dankzij de content zien ze dat jij een autoriteit bent in jouw branche. De gedeelde inhoud wekt vertrouwen op. De ondersteunende beelden maken het algehele plaatje compleet. Je bereikt meer met een sterke uitstraling. Dus schakel contentmarketeers in die weten hoe je zo’n sterke uitstraling neerzet.

 

Website, sociale media en andere kanalen: contentcreatie uitbesteden

We hebben het hier al even over de website, maar er zijn ook sociale media (en andere kanalen). Als dat niet jouw specialiteit is, kost dat je tijd en energie. Het ontbreekt je mogelijk aan kennis, kunde en motivatie. Wat een gedoe, al die content voor de website en sociale media. Dat begrijpen we.

  • Wil je desondanks digitaal actief en continu zichtbaar zijn? Dan kun je contentcreatie uitbesteden. Het team van bereic zorgt dat de content aansluit bij je concept. En bijdraagt aan je marketingdoelen. Wij waarborgen continuïteit en zichtbaarheid. Voor een sterke online uitstraling.