bereic® meer met uitstraling

Projecten
't Zwanemeer, klant bereic®

Grand Café Hotel Karsten
Focus: segmentatie

Dit horeca-powerkoppel krijgt het voor elkaar dat je je vrij voelt om zomaar binnen te stappen. Juist ook als je er niet overnacht. Het restaurant is voor iedereen. Een fijne, vriendelijke sfeer. Op de achtergrond ondersteunen we Karsten met ‘bereic’. We richten de schijnwerpers fasegewijs op de aanvullende facetten van Karsten: een heerlijke vergaderlocatie en ook ideaal voor feesten & groepen.

't Zwanemeer, klant bereic®

Qlasse
Focus: internationalisering

Maak kennis met de koning van de zijdebloemen, de huisbloemist van De Bevers. We bouwen met Pascal Bekker stapsgewijs aan de internationale uitrol van zijn Nederlandse A-merk in zijdebloemen, Qlasse. De Qlasse Flowertruck is al een vertrouwd gezicht in Spanje! Mooi werk voor een mooi merk.

Rispens vakpersoneel
Focus: herpositionering

‘Rispens Uitzendbureau’ is geen typisch uitzendbureau. Rispens gaat verder, geeft vertrouwen en biedt baanzekerheid voor de vakmensen die zich bewijzen. Waar persoonlijk contact echt en oprecht is. Daarom werken we met trots aan de herpositionering naar Rispens vakpersoneel. Want hart voor de zaak is een waarde wij ons helemaal in kunnen vinden. Samen gaan we voor optimaal ‘bereic’.

 

Hotel ’t Zwanemeer
Focus: mediastrategie

Gastheren Jarno en Peter Jan zetten een relaxte sfeer neer en laten gasten genieten in Gieten. Ze stoppen in 2024, maar gaan de komende maanden nog wel vol enthousiasme door. Er komt opvolging. Die boodschap gaat gepaard met een zorgvuldige mediastrategie. Daarmee handhaven we toegankelijkheid en zekerheid richting de gasten, en continuïteit voor het bedrijf.