bereic® meer met uitstraling

Boekhouder Leek

Boekhouder Leek

Dé Boekhouder Leek en omgeving is bereic® administratie BK (Brandsma Klijn). Een fris en vriendelijk administratiekantoor met oog voor jouw bedrijf. Kies voor het uitbesteden van je financiële administratie en beleef meer plezier in ondernemen.

Boekhouder Leek: complete boekhouding
Advies en automatisering administratie

Ons administratiekantoor kenmerkt zich door kwaliteit en ervaring. Het mag dan ook geen wonder heten dat bereic administratie BK aangesloten is bij de NOAB. Dit is een soort kwaliteitslabel voor vakkundige en zorgvuldige kantoren. Al vele jaren voldoet ons kantoor aan de gestelde eisen.

Bespaar jezelf tijd en moeite door je administratie uit handen te geven. Wij zorgen voor je jaarrekening, een financieel dashboard en maandcijfers. Daarnaast bieden we ondersteuning bij dataverwerking, orderverwerking en declaratieverwerking. Plan hieronder een gratis gesprek in.

Boekhouder Leek: complete boekhouding

We bieden als ‘Boekhouder Leek’ alle hulp die je nodig hebt. Van de aangifte omzetbelasting tot de aangifte inkomstenbelasting en alle andere financiële of fiscale zaken. Klop gerust bij ons aan voor een vrijblijvend kennismakingsgesprek. We helpen je graag bij de complete boekhouding.

Ook andere oplossingen kunnen relevant en interessant zijn voor je onderneming. Zo zijn loonadministratie en debiteurenbeheer geliefde diensten die garant staan voor een grotere tijdsbesparing. Tot slot leveren we via de personeelsdiensten vakkundig personeel.

Administratieve bijstand op locatie (aanbevolen)

We regelen je administratie op afstand en dat is het dan. Zo lijkt het. Toch is dat (lang) niet alles. Zo plaatsen we optioneel ook administratieve medewerkers op locatie. Je kunt dan eenvoudiger sparren en sneller schakelen, wel zo prettig.

Administratieve ondersteuning op locatie werkt uitstekend als aanvulling op of vervanging van je bestaande afdeling administratie. Deze dienst een vast of tijdelijk (zwangerschap of ziekte bij je eigen personeel) karakter hebben.

Advies en automatisering administratie

Het ‘frisse’ aspect van bereic administratie BK is dat we met je meedenken en kijken naar de kansen van je bedrijf. Misschien kun je het jezelf nog wel makkelijker maken door (bijvoorbeeld) software en automatisering administratieve processen. Kies voor professioneel advies (consultancy).

We bieden als ‘Boekhouder Leek’ alle hulp die je nodig hebt. Plan hieronder een gratis gesprek in.