bereic® meer met uitstraling

Boekhouder Friesland

Boekhouder Friesland

Dé Boekhouder Friesland is bereic® administratie BK. Veel Friese bedrijven doen al jaren een beroep op ons voor hun financiële administratie. Dit zijn zowel grote als kleine bedrijven. Wij vinden elke klant even belangrijk en helpen je graag met de boekhouding en financiën.

Het kantoor bereic administratie BK (Brandsma Klijn) is jouw betrouwbare partner voor de aangifte omzetbelasting, de aangifte inkomstenbelasting en de jaarrekening. We helpen je met maandcijfers en een financieel dashboard. Ook geven we je belastingtips en adviezen voor je bedrijfsvoering.

Modern administratiekantoor met ervaring

We zijn een fris en modern administratiekantoor met jarenlange ervaring in administratie. Niet voor niets dragen we met trots het NOAB-keurmerk, een exclusieve status voor erkende administratiekantoren. Daarmee ben je verzekerd van een kantoor met vakkundig personeel.

Boekhouder Friesland is een officieuze bijnaam die we danken aan de grote klantenkring in Friesland. Onze administratieve medewerkers werken overal in Friesland voor bijvoorbeeld tijdelijke administratieve ondersteuning op locatie. Ondernemers waarderen deze dienst.

Ons fysieke kantoor zit net over de grens, in Tolbert (Groningen). Dit wegens het centrale karakter van dit dorp (Drenthe ligt ook om de hoek) én de gunstige ligging nabij de A7 tussen Drachten en Groningen. Plan hieronder gerust een vrijblijvend kennismakingsbezoek.

Administratie volledig uitbesteden (aanbevolen)

Als Boekhouder Friesland helpen we met dataverwerking, orderverwerking en declaratieverwerking. Ook kunnen we je administratieve organisatie doorlichten om je van professioneel en persoonlijk advies te voorzien.

Naast de financiële administratie ondersteunen we je met loonadministratie, personeelsdiensten en debiteurenbeheer. Alle administratieve oplossingen gebundeld: we bieden het meest complete pakket voor ondernemers in Noord-Nederland. Deze bundeling binnen één bedrijf biedt overzicht voor ondernemers: één efficiënt ‘loket’ voor diensten. in plaats van allerlei verschillende bedrijven.

Boekhouder Friesland, meer plezier in ondernemen

Van administratieve vragen tot financiële en fiscale vraagstukken, bereic administratie BK staat voor je klaar en wijst je de weg. Kies vandaag nog voor het uitbesteden van je financiële administratie en salarisadministratie. Door die tijdsbesparing beleef je meer plezier in ondernemen.

Plan hieronder gerust een vrijblijvend kennismakingsbezoek.