bereic® meer met uitstraling

Boekhouder Drenthe

Boekhouder Drenthe

Boekhouder Drenthe nodig? Ons administratiekantoor is geliefd bij Drentse bedrijven. Dat komt door de duidelijke dienstverlening zonder poespas. Het aanbod is simpel: we verzorgen je volledige boekhouding, een compleet pakket voor de administratie. 

Boekhouder Drenthe: een volledige oplossing

Van de aangifte omzetbelasting (en aangifte inkomstenbelasting) tot orderverwerking, dataverwerking en declaratieverwerking: bereic® administratie BK (Brandsma Klijn) is jouw partner op het gebied van financiële administratie.

Neem hieronder contact op voor een verkennend gesprek, geheel vrijblijvend. Ons fysieke kantoor is gevestigd in het grensgebied van Drenthe, Groningen en Friesland: het Westerkwartier.

Ondersteuning op locatie in Drenthe

Naast de gebruikelijke dienstverlening als administratiekantoor, bieden we tijdelijke administratieve ondersteuning op locatie.

Stel je voor dat je kampt met een gebrek aan administratief onderlegd personeel door ziekte of piekdrukte. In dat geval bieden we letterlijk en figuurlijk de helpende hand. Je kunt onze administratieve toppers ook langdurig inhuren. In het verkennende gesprek kunnen we alle opties bespreken.

Boekhouder Drenthe: meer oplossingen

Als fris en modern administratiekantoor onderscheidt bereic administratie BK zich met uitgebreide dienstverlening. We gaan uit van het alles-op-één-locatie-principe. Zo hebben we meer oplossingen voor je organisatie en administratie: loonadministratie, personeelsdiensten en debiteurenbeheer. Verder ondersteunen we bedrijven met financiële software en de automatisering administratieve processen.

Gratis kennismakingsgesprek

De keuze voor een administratiekantoor is belangrijk. Zorgvuldigheid en professionaliteit zijn vereisten voor de partij die je kiest. We zijn bewust aangesloten bij de NOAB, een krachtig kwaliteitskeurmerk voor erkende administratiekantoren. Dit is een prettige en geruststellende gedachte voor (potentiële) klanten. Wij bieden je meer plezier in ondernemen.

Ben je benieuwd naar wat we voor jouw bedrijf in Drenthe kunnen betekenen? Kom langs voor een gratis kennismakingsgesprek. Het is handig om hiervoor een afspraak in te plannen. Dan staat de koffie klaar (thee of fris mag ook) en nemen we de mogelijkheden door.

Neem hieronder contact op voor een verkennend gesprek, geheel vrijblijvend.